2022. szeptember 3-án, szombaton, a Lurdy Játszoházban sor került az „Iskolanyitó” ünnepségre a „Ridna skola” (Anyanyelvi Iskola) és a Leszja Ukrainka Ukrán Vasárnapi Iskola tanulói számára.
Rudnik Viktóriával közösen a gyermekek ukrán dalokat énekeltek, közte, az „Jaj, a réten, a kányabangita” («Ой у лузі червона калина») című dalt is.
Viktor Olekszij és Melynicsuk Szofia hazafias verseket olvastak Ukrajnáról, és kívántak valamit – BÉKÉT az egész világban!
A rendezvényen iskolai tanár vett részt, akik kreatív felemelkedést, sok pozitivitást és sok sikert kívántak a fiúknak és a lányoknak a tanulmányaikban.
A legérdekesebbnek a „Készíts egy szelfit a tanároddal” verseny bizonyult.
Emellett mindenki együtt pizzát evett és érkezett játszani is a varázslatos Lurdy Játszoházban.
A szülők sem unatkoztak. Számukra Kryzhanovska Viktória érdekes kézműves kurzust készített elő „Rajzolj egy portrét” címmel. A kreatív feladat végrehajtása során a szülők sok új dolgot tanultak meg, és érkeztek még közelebbről megismerkedni egymással.
Az emberek azt mondják: „Ahogyan fogadod az újévet, úgy töltöd”. Az új tanévünk vidáman és eredményesen kezdődött.
Nos, még egyszer köszöntünk mindenkit a tanulás megkezdésével és jó hangulatot kívánunk az egész tanévre, ragyogó sikereket és könnyű feladatokat, érdekes szabadidőt és érdekes kalandokat, nagy tudást és egyéni eredményeket.
P.S. SZERETÜNK titeket!