Üdvözöljük! December 20 és január 15 között a Lesya Ukrainka Ukrán Vasárnapi Iskolában sor került a „Karácsonyi CSILLAG” versenyre.
A versenyben részt vett Megrelishvili Márk, Danov Viktor, Olekszij Viktor, Olekszij Jana, Rudenko Maxim, Kryzhanovska Xénia, Arikan Viktória, Pereszunyko Viktória, Besenyei-Alföldi Erzsébet, Kasyanenko Kiril.
Minden munka változatos, igényes, kreatív, különböző technikákban készült és figyelmet érdemel.
Köszönjük Pereszunyko Viktóriának az érdekes ötletet (karácsonyi csillag készítése lego-ból) és Arikan Viktóriának (csillag készítése cukorka csomagolásból) – ily módon a lányok második életet adtak a dolgoknak, és egy kis részben hozzájárultak a környezet megőrzéséhez. Köszönjük Olekszij Janának és Viktornak (nemezből (filcből) készült csillagok), Rudenko Maximnak (rajz, papír), Danov Viktornak (rajz, papír, bojtok cérnából) a praktikusságot és találékonyságot.
Nagy köszönet Krizhanovska Xéniának a kreativitásért és igényességért a karácsonyi csillagának elkészítése során (a csillag a „papírmozaik” technikájával készült).
A legtöbb visszajelzést Megrelishvili Márk fotójának közzététele után kaptuk, mert a fotóból látszik, hogy a csodálatos karácsonyi csillag nem csupán el lett készítve, hanem már életet is kapott és Márkkal együtt járja a várost, és részt vett a kántálásban. Köszönjük a csodálatos fotót!
Köszönjük Kasyanenko Kirilnek a terjedelmes papírcsillagot és Besenyei-Alföldi Erzsébetnek a mesés rajzot.
Nem tudtunk dönteni a győzteseket illetően, mivel minden karácsonyi csillag hihetetlen és változatos!!!
Köszönjük mindenkinek a versenyben való részvételt, a beküldött képeket! A verseny minden résztvevője minden képpen ajándékokat kap.
ÜGYESEK vagytok!