Olesya Molnar a budapesti Molnar Olesia Hajstúdió fodrász-stylistja. Kelet-Ukrajnában született, a Donyecki Szépségközpontban végzett. A Fodrászakadémián tanult Volodymyr Tarasyuk – ukrán stylist, a VT Holding cégcsoport alapítója, nemzetközi versenyek többszörös győztesétől, a brit Alternative Hair Club tagjától. Részt vett a “Andre Tan- a divat áldozata” című tévéprojektben.
Ez eredményeinek még nem teljes listája. Kilenc éve, Kijevben dolgozva ismerte meg leendő magyar férjét, később férjhez ment és Magyarországra költözött. Most csodálatos feleség és két gyermeke édesanyja.
2020. március 18-án a Horlica Női Klub várta, hogy találkozzon ezzel a csodálatos tehetséges nővel, de a karantén miatt a rendezvény elmaradt.
A „Horlica” szervezői azonban nem keseregtek el a karantén miatt, és beszélgetést tudtak szervezni Olesyával, amelynek során minden nőt érdeklő kérdéseket vitatták meg. Ennek a találkozónak az eredményét, az „Egy ápolt nő mindig boldognak tűnik” című interjúban találják meg az olvasók a következő „Ukrán Hírnők” magazinban.