Április 23-án a Lesya Ukrainka Ukrán Vasárnapi Iskola tanárai, tanulói és szüleik ellátogattak Magyarország egyik legkedveltebb helyszínére, a Kincsem Lovasparkba. SA gyermekekre érdekes program várt.
A park dolgozói ízletes fánkokkal üdvözölték vendégeiket, majd a fiúknak és a lányoknak lehetőségük volt lovas kocsikázásra a természetben, megetetni és megsimogatni az állatokat, ellátogatni a múzeumba.
Viktória Kryzhanovska, dekoratív iparművészeti tanár érdekes kézműves kurzust készített elő a gyermekeknek húsvéti nyuszi-kosarak és egy hatalmas tojás elkészítéséhez, amelyet a gyermekek kifestettek és fényképeket készíthettek vele.
Mindannyiunk számára nagy meglepetés volt a találkozó Grexa Lilianával, Parlamenti szószólóval, aki „Ribizli a világ végén” mesekönyveket ajándékozott a gyerekeknek.  Köszönjük Grexa Liliana.
Egy finom fagylalt után újabb meglepetés várt a gyerekekre – a húsvéti csokoládétojások, csokoládé nyuszik és édességek keresése. A gyerekek érzelmei leírhatatlanok. Mindenki nyuszi-kosara tele volt.
Köszönet a rendezvény szervezőinek a csodálatos húsvét előtti napért.
Minden képpen vissza fogunk még menni.