„Mi a nők boldogsága?”, „Hogyan legyél boldog?”, „Hogyan érd el a céljaidat?” – Ezekre és még sok más kérdésre adott választ a motivációs előadó, edző, fiatal, energikus, okos, aktív személyiségfejlesztő coach, Marta Baranchikova a „Horlica” Női Klub találkozóján, amely 2019. október 4-én került megrendezésre és a „ Modern nő: A boldogság titkai”címmel
A másfél órás workshopon az előadó elmesélte, hogyan kell helyesen kitűzni a célokat, miért nehéz sokszor elérni azokat, és a motivációval is lehetnek gondok. A résztvevők több gyakorlatot végeztek szóban és írásban is, melyek célja az volt, hogy lendületet adjanak az aktív cselekvéseknek a régi álmok és vágyak megvalósítása irányában – amire a kezünk és a fejünk már régóta vágyott, de nem talált rá időt.
A résztvevők csapatjátékokat játszottak, gyakorlatokat végeztek, és megpróbálták megválaszolni azt a nehéz kérdést, hogy mit jelent mindegyikük számára a „boldogság” szó. A workshop célja az volt, hogy felvázolják, milyen módszerek léteznek annak érdekében, hogy a modern nők több szabadidőt találjanak maguknak és vágyaiknak.